web
analytics

Image
image
image
image


Αρχαίοι Αστροναύτες, Λαντιανοί

 

Αρχαίοι Αστροναύτες, Λαντιανοί

Πέντε εκατομμύρια χρόνια πριν, υπήρχε ένα γένος ανθρώπων που λεγόταν Λαντιανοί. Αυτοί ήταν απόγονοι ενός άλλου γένους, που κανένας δεν θυμάται πλέον το όνομα τους. Τους έλεγαν απλά Αρχαίους. Οι Αρχαίοι ζούσαν πριν από 50 εκατομμύρια χρόνια. Είχαν αναπτύξει Υψηλή Τεχνολογία που τους επέτρεπε να ταξιδεύουν σε Γαλαξιακό Επίπεδο. Έτσι είχαν αποικίσει πολλούς Γαλαξίες, συμπεριλαμβανομένου και του Γαλαξία Milky Way, που βρίσκεται η Γη. Στο απόγειο της Ανάπτυξης τους “ανυψώθηκαν” σε όντα καθαρής ενέργειας. Ανέπτυξαν την Τεχνολογία των Διαδιαστασιακών ταξιδιών και έφυγαν για να εξερευνήσουν άλλους κόσμους σε άλλες διαστάσεις.
Οι απόγονοι τους, οι Λαντιανοί, είχαν και εκείνοι πολύ Υψηλή Τεχνολογία. Όχι όμως τόσο εξελιγμένη, όσο των προγόνων τους. Είχαν και εκείνοι την δυνατότητα διαστρικών ταξιδιών, σε Γαλαξιακό Επίπεδο. Εξερεύνησαν και αποίκισαν πολλούς πλανήτες. Ακόμη γεωδιαμόρφωσαν και άλλους που είχαν την δυνατότητα να υποστηρίξουν ζωή. Όπως η Γη. Την Γη, την επισκέφτηκαν πολλές φορές και άρχισαν την διαδικασία της ελεγχόμενης και κατευθυνόμενης ανάπτυξης των ειδών της. Στην πορεία της εξέλιξης τους όμως, απόκτησαν και εχθρούς. Πολύ ισχυρούς εχθρούς. Μερικούς από αυτούς τους υποτίμησαν και ενεπλάκησαν σε ένα πόλεμο, από τον οποίο δεν φαινόταν να βγαίνουν κερδισμένοι. Εγκατέλειψαν έτσι, τους πλανήτες στους οποίους κατοικούσαν μέχρι τότε. Πήγαν σε άλλους κόσμους και αναμίχθηκαν με πολιτισμούς που ήταν είτε σε άνθιση, είτε στο ξεκίνημα τους. Με την πάροδο των χρόνων, ανέπτυξαν κατά πολύ την Τεχνολογία τους, “ανυψώθηκαν” και εκείνοι σε όντα καθαρής ενέργειας και αναχώρησαν για άλλους κόσμους, όπως είχαν κάνει και οι πρόγονοι τους. Έμειναν οι απόγονοι τους για να συνεχίσουν και εκείνοι με την σειρά τους, την εξελικτική πορεία τους. Επτά από αυτούς, τους κατευθείαν απογόνους τους, επισκέφτηκαν την Γη, σε διαφορετική περίοδο ο καθένας. Υπάρχουν ενδείξεις ότι τον Πλανήτη μας, άρχισαν να τον επισκέπτονται εξελιγμένες νοήμονες οντότητες εδώ και 1.000.000 χρόνια. Όλοι αυτοί άρχισαν εξελιγμένες διαδικασίες Γεωδιαμόρφωσης και γενετικού σχεδιασμού των ειδών στην Γη.
Μετά, για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, άφησαν την εξέλιξη ανεμπόδιστη, να ακολουθήσει τον δρόμο της. 450.000 χρόνια πριν, άρχισαν να επισκέπτονται και πάλι την Γη, οι ίδιες Εξελιγμένες Εξωγήινες Οντότητες. Επέλεξαν κάποια υφιστάμενα ανθρωποειδή και άρχισαν να κάνουν ενός είδους Γενετικών Αναβαθμίσεων. Από τότε ήταν δεδομένο το ενδιαφέρον και η συμμετοχή τους στην εξελικτική ανάπτυξη των ανθρώπων. Συνολικά επτά ήταν οι εξωγήινες οντότητες που ενεπλάκησαν σε αυτή την διαδικασία. Εξ’ ου και οι επτά Ιδρυτικές Μητριάρχες.
Έτσι, αναπτύχθηκε στην πορεία ο Homo Sapiens. Αρχικά υιοθετήθηκαν κάποια κοινά σημεία, αλλά στην πορεία, η κάθε οντότητα έκανε τις δικές της τροποποιήσεις και ακολούθησε δικές της πρακτικές και τεχνικές. Και αυτό δημιούργησε αρκετή σύγχυση. Και όλα αυτά, αποτυπώθηκαν στην Ιστορική εξέλιξη του ανθρώπινου είδους.
Ανέκαθεν υπήρχε μία ανταγωνιστικότητα μεταξύ όλων αυτών των Εξελιγμένων Εξωγήινων Οντοτήτων, των Ιδρυτικών Μητριαρχών. Όλοι αυτοί, που είχαν έρθει στην Γη, ο καθένας είχε τα σχέδια και τους σκοπούς του. Ανέπτυξαν σημεία παρουσίας σε διάφορες περιοχές του Πλανήτη μας. Είναι αυτές που είναι γνωστές σαν Σουμερία, Βαβυλωνία, Ατλαντίδα και άλλες.
Η Ατλαντίδα υπήρχε, όχι όμως ακριβώς όπως την περιγράφει ο Πλάτωνας. Και υπήρχε πολλά χρόνια πριν την ύπαρξη του Πλάτωνα. Ο Πλάτωνας, προφανώς είχε ακούσει την αφήγηση κάποιου Ιστορικού και παράφρασε το όλο θέμα, προσαρμόζοντας το έτσι, ούτως ώστε να εξυπηρετήσει τους σκοπούς του.
Είναι γεγονός, ότι το χρονικό διάστημα μεταξύ 6.000 και 1.500 π.Χ., βρίθει από εξελιγμένους αρχαίους πολιτισμούς. Αυτοί ουσιαστικά είναι η παρουσία διάφορων “Εξωγήινων Πολιτισμών”, οι οποίοι στο σύνολο τους ήταν, είτε Λαντιανοί ή απόγονοι τους. Εγκαταστάθηκαν στην Γη. Δημιούργησαν βάσεις με αρκετή τεχνολογία και άρχισαν να ελέγχουν, να καθοδηγούν και να εκμεταλλεύονται τους κατοίκους της. Τότε ήταν που αναπτύχθηκαν και οι διάφορες θρησκείες. Οι άνθρωποι της Γης, μην έχοντας ακόμη την γνώση και την εξέλιξη που χρειάζονταν, τους έβλεπαν σαν Θεούς, σαν “Υπερόντα”. Και εκείνοι το εκμεταλλεύτηκαν ανάλογα.
Οι Λαντιανοί και οι περισσότεροι απόγονοι τους αναπτύχθηκαν κυρίως στον Γαλαξιακό Βραχίονα του Περσέα. Η Γη ανήκει στον Βραχίονα του Ωρίωνα, δίπλα δηλαδή στον Βραχίονα του Περσέα. Ακόμη και με την πιο εξελιγμένη τεχνολογία, τα Διαστρικά ταξίδια σε τέτοιες αποστάσεις δεν ήταν και δεν είναι εύκολη υπόθεση.
Τα Εξωγήινα Όντα που επισκέφτηκαν τον πλανήτη μας, κατά το χρονικό διάστημα μεταξύ 6.000 και 1.500 π.Χ., ξαφνικά και κάτω από συνθήκες που δεν έχουμε ακόμη μπορέσει να εξηγήσουμε, γύρω στο 1.500 π.Χ., άρχισαν να αποχωρούν. Λες και είχαν χάσει το ενδιαφέρον τους. Άφησαν πίσω πολλές από τις κατασκευές τους. Αυτές έμειναν στα χέρια των λεγόμενων “εκπροσώπων” τους. Άτομα τα οποία ναι μεν, συνεργάζονταν μαζί τους, όσο ήταν εδώ, αλλά δεν είχαν ουσιαστικά ούτε την γνώση αλλά ούτε και την εμπειρία, για να λειτουργήσουν αυτή την τεχνολογία. Έτσι οι εγκαταστάσεις τους, λειτούργησαν κυριολεκτικά στο “αυτόματο” για κάποιο χρονικό διάστημα και μετά είτε έπαψαν να λειτουργούν, είτε καταστράφηκαν από διάφορα συμβάντα και βλάβες. Ήταν τότε, που συνέβησαν αρκετές καταστροφές. Παραδείγματος χάρη, η μεγάλη καταστροφική ηφαιστειακή έκρηξη του 1.641 π.Χ., που έγινε κατά την Πρώτη Υστεροκυκλαδική περίοδο στην νήσο Στρογγύλη στην Σαντορίνη, η οποία ονομάζεται Μινωική Έκρηξη και είχε ως αποτέλεσμα την δημιουργία της Καλδέρα της Σαντορίνης και την καταστροφή του πολιτισμού του νησιού. Επίσης αυτή προκάλεσε και την καταστροφή του Μινωικού πολιτισμού.
Η Ατλαντίδα ήταν ένα πολύ μεγάλο νησί, όχι όμως τόσο μεγάλο όσο το περιγράφει ο Πλάτωνας. Τα σημερινά νησιά της Σαντορίνης, Αστυπάλαιας, Καρπάθου και Κρήτης, είναι τα απομεινάρια του. Και αυτά ορίζουν και το μέγεθος του αρχικού νησιού.

image